(47)

Happy Food Green

ljudbok och e-bok


Den lyckliga maten Àr grön!

I en tid dÄ vi Àr mer medvetna om vÄr hÀlsa, klimatet och effekterna av dÄlig djurhÄllning Àn nÄgonsin finns det mÄnga anledningar att vilja leva ett grönare liv. Men hur ska vi hitta rÀtt i det stÀndigt vÀxande utbudet av vegoalternativ och hur ser den bÀsta balansen mellan hÀlsa, smak och klimat

egentligen ut?

I Happy Food Green delar stjÀrnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart med sig av recept och information för att guida oss till ett grönare liv som inte bara smakar bÀttre, utan Àven gör bÄde oss och miljön friskare. Happy Food Green Àr inte bara för initierade veganer eller vegetarianer. Det Àr Àven den perfekta kompanjonen för alla som vill nÀrma sig en mer vÀxtbaserad kost och livsstil.

Med revolutionerande forskningsresultat och femtio recept som fĂ„r munnen att vattnas Ă€r det den ultimata boken för allt som rör ett grönare – och smakrikare – liv.

Niklas Ekstedt Àr en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera stjÀrnkrogar. Han Àr Àven kÀnd frÄn flera hyllade matlagningsprogram och har nÄtt internationella farmgÄngar genom brittisk och amerikansk tv.

Henrik Ennart Àr medicinsk vetenskapsjournalist för SvD. VÄren 2017 skrev han en artikelserie om hur vi kan Àta oss lyckligare, som blev en av SvD:s mest lÀsta texter.



3.9

47 recensioner

Annika

2021-02-01

Superintressant!

Amanda

2020-12-15

Bra sammanfattad information om nÀringsrik mat. Inspirerande recept!