(0)

Hannes hemlighet

e-bok


Om varje mÀnniska pÄ jorden har varsin hemlighet, dÄ borde det finnas flera miljarder hemligheter i vÀrlden. Har du en hemlighet? Det har Hannes. Ibland Àr hemligheter av den sorten att man gÀrna vill avslöja dem. SÄ Àr det nÀr man köpt en julklapp till nÄgon. DÄ ser man fram emot att fÄ överraska den som ska fÄ gÄvan. Men Hannes hemlighet Àr inte den sortens hemlis. Hannes vill aldrig i livet avslöja sin hemlighet. För om han gör det, sÄ kommer alla i hela vÀrlden att fÄ veta att han egentligen Àr en korkad kille. Och det vill han verkligen inte att nÄgon ska fÄ reda pÄ. Ska Hannes lyckas behÄlla sin hemlighet för sig sjÀlv?

Hannes hemlighet Àr en bok om en pojke som för första gÄngen upptÀcker att han inte Àr som andra barn. Hannes ser och hör att hans klasskamrater kan lÀsa böcker. Men sjÀlv kan han inte för sitt liv begripa hur de dÀr krumelurerna som Àr bokstÀver ska kunna bli ord och berÀttelser. Det dÀr med lÀsning verkar helt omöjligt. NÀr Hannes tÀnker pÄ saken kommer han pÄ att det mÄste bero pÄ att han Àr korkad.

Hannes hemlighet Àr den första boken i en trilogi, som handlar om Hannes och hans svÄrigheter med lÀsningen. Del tvÄ heter Hannes vÀrsta Är och den sista boken heter Hannes - med rÀtt att lÀsa. I böckerna fÄr man sÄklart ocksÄ möta Hannes vÀnner, och lÀsa om hans stora intresse ishockey.

http://hanneshemlighet.blogspot.com/p/hannes-hemlighet.html