(203)

Handbok i biohacking

ljudbok och e-bok


Biohacking innebÀr att se pÄ sin kropp som ett biologiskt system som kan manipuleras. Redskapen Àr kost, trÀning, sömn och meditation. Biohacking handlar om att förstÄ sig sjÀlv pÄ djupet och att bli expert pÄ sig sjÀlv.

I Handbok i biohacking fÄr du lÀra dig hur kroppens system hÀnger ihop och pÄverkar varandra, och hur du kan utvÀrdera och praktiskt förbÀttra din hÀlsa. Martina Johansson och Mattias Hansson förklarar pedagogiskt och konkret vilka effektiva och vetenskapligt beprövade biohackingmetoder som kan anvÀndas för att lösa olika sorters problem, t.ex. trötthet och dÄlig sömn, oro och nedstÀmdhet, starkt sötsug, övervikt eller bukfett.

Det Àr lÀtt att gÄ vilse bland alla hÀlsorÄd. Vem ska man lita pÄ? I den hÀr boken fÄr du en kunskapsgrund som hjÀlper dig att lösa dina problem en gÄng för alla. Syftet med boken Àr inte att lindra symptomen, utan att dra upp problemen med rötterna.



4.1

203 recensioner

Anita

2024-02-19

intressant och mycket kunskapspÄfyllning. super!

Anonym

2023-07-20

Basic ’Aftonbladet-nivÄ’. GĂ„r inte in pĂ„ djupet. För folk som nöjer sig med rĂ„d som att inte titta pĂ„ mobilen innan sĂ€nggĂ„endet.. TyvĂ€rr inte vĂ€rt tiden att lyssna igenom, samt utmanande med upplĂ€sarens talfel.

Alexandra

2022-12-17

Om svenska folket lÀser denna kommer folkhÀlsan öka dramatiskt