(35)

HAN

ljudbok och e-bok


Slutet kom inte som de flesta hade förvÀntat sig, inga massförstörelsevapen eller ens utomjordingar krÀvdes för att fÄ bukt med jordens överbefolkning. I en vÀrld av kollaps tog de urÄldriga krafterna form och kampen mellan ondska och godhet blev tydlig.

Den otroligt varma sommaren var som hÀmtat ur en resebroschyr och allt var till en början underbart. Men nÀr vintern lös med sin frÄnvaro, nÀr tornados och hagelströmmar blev vardag började det som till en början upplevdes fantastiskt kÀnnas extremt hotfullt.

Osannolika grupperingar av mÀnniskor sammanstrÄlade inför ett okÀnt syfte i en vÀrld dÀr kaos och faror hela tiden lurade runt hörnet. Kim som innan kaoset levt ett till synes odramatiskt smÄstadsliv trÀffar kÀrleken Brad. Tillsammans tog de sig an flickebarnet Ebba som vid en tornado förlorade sin mor. Kim blev efter en vÄldsam hÀndelse mirakulöst rÀddad av den mystiske karaktÀren X och hans nyvunna flickvÀn, den tidigare advokaten Sanna. Simon som var rÄdgivare Ät energimyndigheten hade brÄda dagar med sÀkerheten i rikets kÀrnkraftverk. Simon blev varse att kÀrnkraftens sÀkerhet och politiska motiv inte gick hand i hand nÀr han nÀst intill mister livet i en pÄstÄdd olycka.

Denna brokiga grupp som under normala förhÄllanden troligen inte ens skulle prata med varandra samlar gemensamt olika fÀrdigheter och kunskaper. Inför vad som ser ut som slutet pÄ vÄr vÀrld blev det viktigare Àn nÄgonsin att skilja pÄ ond och god. Vem var egentligen god, vem var ond och framförallt, vem var HAN?


UpplÀsare: Elias Elling
LĂ€ngd:

3.4

35 recensioner

Rahel

2023-12-08

ingen kioskvÀltare direkt men helt ok lÀsning

mamma

2023-12-06

Jobbig upplÀsare, inga mellanrum mellan kapitel. LÀser utan upplevelse. LÀser allt som utan punkter.

Fredrik

2023-10-17

Lite rörig handling till en början, men historien tog sig efter nÄgon timmes lyssnande. KÀnns lite inspirerad av S.kings olika alster. Ser fram emot fortsÀttningen.