(8)

Hallahem. Striden i skogen

ljudbok och e-bok


Vitterfolket hotas av onda krafter frÄn flera hÄll. De gÄr inte lÀngre sÀkra utanför Hallahem. Men inte ens i staden under berget Àr det sig likt lÀngre, och folket splittras nÀr en ny rÄdman ska vÀljas.

Torun, Tilda och deras vÀnner försöker tillsammans bekÀmpa fienderna. Men ingen vet hur den urÄldriga ondskan i skogen kan stoppas, eller hur lÀnge vittrorna kan gömma sig för Vakarna, det hemliga sÀllskap som jagar dem.

Den avgörande striden kommer allt nÀrmare. Kommer vitterfolket nÄgonsin att fÄ leva i fred? Kan vÀnskap och kÀrlek vinna över hat och hÀmndlystnad?

Striden i skogen Àr den avslutande delen i trilogin om Hallahem. LÀs ocksÄ de första delarna: Staden under berget och Sveket vid sjön.

Sagt om första delen:

”Det hĂ€r Ă€r riktigt, riktigt bra. En berĂ€ttelse om folktrons mytiska vĂ€sen som ingen kommer att vilja lĂ€gga ifrĂ„n sig. Men ocksĂ„ om vĂ€nskap och kĂ€nslan av att inte passa in. Staden under berget Ă€r en stor bok som pĂ„minner mig om hur jag sjĂ€lv en gĂ„ng blev förĂ€lskad i lĂ€sning.”

– Martin Widmark, barnboksförfattare


UpplÀsare: Ida Olsson
LĂ€ngd:

5.0

8 recensioner

Olissdondemina

2023-04-29

Det hĂ€r Ă€r nog den bĂ€sta svenska boken jag har lĂ€st i hela mitt liv. Love this so much. SĂ„ jag rekommenderar denna bok. LĂ€s den och fĂ„ bĂ€ttre barndom👍