(1431)

Halen

ljudbok och e-bok


Första delen i serien Olofströmsmorden – en isande berĂ€ttelse om livsval, hĂ€mndbegĂ€r och att kunna gĂ„ hur lĂ„ngt som helst för dem man Ă€lskar.

Jacob ÄtervÀnder hem till Olofström efter mÄnga Är i London. Hans farmor, som alltid har funnits dÀr för honom, behöver hans hjÀlp och han fÄr ett lÀrarjobb pÄ sin gamla högstadieskola. UppvÀxten i den lilla arbetarstaden var lÄngt ifrÄn enkel, och han gör sitt bÀsta för att trÀnga undan de mörka minnena. Men nÀr Elliot, en av hans elever, försvinner och klasskompisen My verkar veta mer Àn hon vÄgar sÀga, blir det allt svÄrare att hÄlla det förflutna pÄ avstÄnd. NÄgon vill tonÄringarna illa, men varför? Jacob börjar söka efter sanningen. Jakten leder honom oundvikligen hela vÀgen tillbaka till barndomen och den vackra men förrÀdiska sjön Halen.

EMMA OLOFSSON Àr född i Malmö men numera bosatt i Olofström i Blekinge. Hon har en bakgrund som lÀrare, debuterade 2020 som deckarförfattare och har snabbt blivit en stor favorit bland lÀsarna. Halen Àr första fristÄende boken i hennes nya serie Olofströmsmorden.


UpplÀsare: Magnus Roosmann
LĂ€ngd:

3.8

1431 recensioner

Karin

2024-01-27

Det Àr fel i klippningen pÄ slutet. Men i övrigt okej bok.

Christina

2024-01-27

jÀttebra

Anonym

2024-01-20

Bra