(77)

Hämndens ansikte

ljudbok och e-bok


Det är ett skakat samhälle som försöker samla ihop spillrorna efter höstens terrordåd. Återhämtningen tar sin tid - och tid är något man inte längre har. Utan någon riktig andningspaus kastas man plötsligt in i en ännu en kaosartad karusell, när ett illavarslande brev dyker upp hos både polis och media. En känd profil sägs ligga död i sin bostad. Vad kommer hända härnäst? Och vem är det egentligen som ligger bakom alltihop?

Den styrande makten börjar plötsligt inse att man nått vägs ände. De måste nu försöka sig på ett samarbete som tidigare varit helt otänkbart. För att besegra en hänsynslös motståndare krävs det en hänsynslös allierad - någon som tänker likadant. Frågan är bara var man hittar en sådan...

"Hämndens ansikte" är den tredje och sista boken i Hämndtrilogin av Lennart Matikainen och Rickard Carlsson. Serien är baserad på verkliga händelser, men innehållet är helt och hållet fiktivt.

Lennart Matikainen är författare, föreläsare och relationscoach känd från TV. Rickard Carlsson är före detta elitidrottsman på landslagsnivå, ubåtsofficer, egen företagare och företagsledare. Han utbildar och föreläser om företagsutveckling och personlig utveckling.



4.0

77 recensioner

Sandra

2024-01-27

klockren! uppläsare gör ett jättebra jobb att definiera alla karaktärerna.

Mikael

2023-03-22

Riktigt bra

lisakarlsson81

2022-11-27

Riktigt bra!