(43)

Gullivers resor

ljudbok och e-bok


Mitt namn Àr Jonathan Swift. Jag föddes den 30 november 1667 i Dublin pÄ Irland. Jag hoppas att du vill lyssna pÄ den historia som jag nu ska berÀtta. Kanske kommer du att tro att den inte Àr sann men det Àr den. Jag minns varje detalj, varje andetag i den hÀr mycket annorlunda berÀttelsen. Jag var med om den pÄ riktigt, Àven om jag först trodde att allt bara var en fantasi. Men nÄgot verkligare har vare sig förr eller senare utspelat sig i mitt liv.

SÄ börjar Staffan Götestams version av den folkkÀra sagan Gullivers resa. En fartfylld och spÀnnande berÀttelse för hela familjen, dramatiserad med musik och ljudeffekter!



4.3

43 recensioner

Kim

2022-01-28

UnderhÄllande klassiker.

Pierre

2021-02-09

Fins det ingen fortsĂ€ttning pĂ„ en sĂ„n kĂ€nd och bra bok. Det Ă€r en av dom tvĂ„ böcker min far lĂ€st Ă„t mej i mitt liv och sĂ„ fins det bara en liten del av Gullevers Resor i ljudbok? Eller sĂ„ blir jag sĂ€mre Ă„ sĂ€mre att lĂ€sa! SĂ„ jag ej kan hitta nĂ„got ting att lĂ€sa över huvud taget snart. Brukar lyssna pĂ„ ljudbok 3=4tim om dagen,men har legat pĂ„ sjukhus i en mĂ„n nu. Och har knappt hittat en bok att lyssna pĂ„. Är det nĂ„gon annan som lyssnat pĂ„ Gullevers Resor. Men upptĂ€ckte att titteln ljuger. Gullevers Resa skulle vara rĂ€tt namn pĂ„ ljudboken. NĂ€ börjar bli för mycket fel för att nĂ„n med skriv och lĂ€ssvĂ„righeter skall klara av att hitta en bok pĂ„ Nextory lĂ€ngre. PG