(1444)

Grisfesten

ljudbok och e-bok


Ljudboken inleds med ett förord upplÀst av författaren. Ett postrÄn pÄ försommaren i Stockholm följs av tvÄ mord. Att det finns ett samband mellan hÀndelserna framkommer snart. Men nÀr polisens utredare till slut kommer gÀrningsmannen pÄ spÄren börjar det kÀrva. Vissa personer har nÀmligen ett intresse av att hemlighÄlla spaningen. Kriminalinspektörerna Jarnebring och Johansson fÄr anledning att konstatera att de verkligt stora bovarna ofta gÄr fria, och det gör dem ursinniga.

Grisfesten Àr den första romanen om Lars Martin Johansson och hans kollegor. Boken utkom första gÄngen 1978, har sÄlt i stora upplagor och filmatiserats som Mannen frÄn Mallorca. Ljudboken Àr tidigare utkommen som cd-bok 2007 och Àr en nÄgot förkortad version av boken.


UpplÀsare: Helge Skoog
LĂ€ngd:

3.6

1444 recensioner

Pontus

2023-10-21

G.W. SÀtt att skriva Àr underbart. Humor, satir, lyteskomik med verkligheten som kuliss. Att sedan rama in detta med Helge Skoog borde givetvis ge full pott. Men den lite spretiga storyn drar ner en aning. Men sjÀlvklart fortsÀtter jag plöja allt frÄn G.W.

Matte

2023-09-04

HÄller Ànnu, en hÀrlig Äterblick frÄn denna tid av Sverige!

Agnes

2023-09-03

det Àr som att lyssna pÄ en historia i slowmotion x 10 dvs astrÄkigt