(46)

Greta Gris - Onkel Kanin i rymden och andra berättelser

ljudbok


Greta Gris bor med Pappa Gris, Mamma Gris och lillebror Georg. I den här boken får Greta en spännande hemläxa, Pappa Gris kommer till förskolan och lär ut lite enkel naturvetenskap och vi får följa med när alla barnen åker på utflykt. Dessutom kommer Onkel Kanin och berättar om rymdresor och så firas Internationella dagen.

Greta Gris och hennes vänner tar läsaren med på lekfulla och vardagsnära äventyr!

Följ med på spännande äventyr tillsammans med Greta Gris, Georg Gris, Mamma Gris, Pappa Gris, Sonja Zebra, Lena Lamm, Karin Kanin och alla de andra! Var med när Greta visar upp sin cirkus, leker i trädgården, spelar basket och åker båt. Här är din chans att hoppa upp och ner i lerpölar tillsammans med hela världens lilla favoritgris! Nöff, nöff!

Greta Gris och hennes underbara värld har skapats av Neville Astley och Mark Baker. Sedan Greta först lanserades 2004 på Channel 5 och Nickelodeon Jr. har hon rest till över 180 länder och dykt upp som leksak, på kläder, i böcker och i mer än 330 avsnitt av teveprogrammet.

Greta är en fyraårig gris som är lätt att älska. Hon bor tillsammans med Mamma Gris, Pappa Gris och sin lillebror Georg. Greta tycker om att ta hand om sin lillebror Georg och ger sig gärna ut på äventyr tillsammans med honom och favoritnallen Teddy. Dessutom tycker Greta om att leka med sin bästis Lena Lamm, att besöka Mormor och Morfar Gris och äta deras hembakta chokladtårta, och att brevväxla med sin franska brevkompis, Åsa Åsna. Men det allra bästa Greta vet är att hoppa upp och ner i lerpölar medan hon skrattar och grymtar högt.



4.3

46 recensioner

Endla

2023-10-22

jättebra bok📚