(20)

Gravid - Med livet som insats

ljudbok


NÀr tillvaron vÀnds upp och ner gÄr det ofta hisnande fort. Det fÄr Anette Selberg uppleva nÀr hon inom bara 24 timmar fÄr tvÄ livsomvÀlvande besked. Hon Àr gravid med sitt andra barn. Dessutom har hon cancer.

"Gravid - med livet som insats" Àr Anettes egen berÀttelse om kampen mot sjukdomen, och för livet. Hon delar med sig av personliga tankar och erfarenheter frÄn sjukdomsperioden - ord som hon hoppas kunna hjÀlpa andra i liknande situationer. BerÀttelsen vittnar om rÀdsla och tvivel, men Àven om mod och en stor viljestyrka. Hur hanterar man konflikten mellan moderskÀnslor och sjÀlvbevarelsedrift? Och hur gÄr man vidare nÀr kampen verkar förlorad?

Anette Selberg, född 1980, Àr en svensk bloggerska med utbildning inom fytoterapi. Hon var tio Är nÀr hon skrev sin första novell och debuterade 2019 med den medialt uppmÀrksammade sjÀlvbiografin "Gravid - med livet som insats". Den inbundna utgÄvan Àr utgiven av förlaget Ekström & Garay.


UpplĂ€sare: Amanda KrĂŒger
LĂ€ngd:

3.8

20 recensioner

Mirelle

2022-09-05

Boken tar sin början i en kÀrleksförklaring som sedan löper genom varje kapitel. SÄ stark. Jag grÀt med och för dig, Anette. Tack för att du inspirerar och delar med dig av din kamp.

Jessica

2021-05-10

Sjukt bra skrivet! Jag grĂ€t, skrattade, log och hĂ€pnade med henne. Ville veta hur det gick samtidigt som jag inte ville att boken skulle ta slut. Även de som inte har barn eller varit gravida (som jag) borde lĂ€sa/lyssna pĂ„ boken för den Ă€r sĂ„ mycket mer Ă€n titeln. Älskar den!