(128)

Grannen ovanpå

ljudbok


Jinas familj har flyttat till en lägenhet i ett högt, gammalt hus. Lägenheten är det inget fel på, men i resten av huset händer det märkliga saker ... Nu är det värmebölja och Jinas lillebror Sam har gått upp till Elsa, grannen ovanpå, för att få glass. Men när han har varit borta en lång stund blir Jina orolig och ringer på hos Elsa. Ingen öppnar, och Jina smyger in ändå. Inne i lägenheten är det kallt som i en frysbox, och i vardagsrummet står det statyer av is. De ser precis ut som verkliga människor, och de ser väldigt rädda ut ...

Läskiga huset är en spännande serie för slukaråldern från den populära författaren Mårten Melin, som är expert på att väcka läslust hos barn och unga. Huvudpersonen Jina får i varje bok stifta bekantskap med en ny, lite udda granne i huset. Det bor verkligen många märkliga människor i Läskiga huset, men det verkar bara vara Jina som ser att det måste vara något magiskt i görningen … Serien är illustrerad av den skickliga serietecknaren Stina Hjelm, vars roliga och levande bilder ytterligare lyfter berättelserna från det Läskiga huset.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



4.0

128 recensioner

Jessica

2023-11-02

Bra 👍 och coola saker

Ellen

2023-06-03

Bra men var det så att Elsa stängde in andra?

Sofia

2022-08-21

👌❤️❤️