(264)

Gossip Girl: Allt och lite till

ljudbok och e-bok


Det finns inget sÄ magiskt som jul i New York. Trots all julbelysning och julstÀmning bubblar dock drama under ytan pÄ Manhattans exklusiva Upper East side. Serena van der Woodsen gör slut med sin superstjÀrne-pojkvÀn Flow, och blir istÀllet ihop med den mer jordnÀra Aaron. Jennys förÀlskelse i Nate Àr pÄ vÀg att övergÄ i besatthet samtidigt som Blair börjar övervÀga om han Àr bra nog för henne. Hon har stora planer för sin framtid, och misstÀnker att Nate inte har vad som krÀvs för att hÄlla jÀmna steg med henne. Nate brottas med sina egna problem, och tvingas snart inse vem det Àr han faktiskt Àlskar. Men sanningen riskerar att krossa bÄde vÀnskaper och andra förhÄllanden. Ska han vÄga följa sitt hjÀrta, och kan han betala priset för sanningen?

Serien Gossip Girl har sedan böckerna publicerades blivit ett globalt fenomen. Vi möter de rika, snygga och vÀlklÀdda tonÄringarna Serena, Blair, Chuck, Nate och Dan som Àr uppvuxna i New Yorks glittrande elit. Efter succén gjordes historien om till en tv-serie, som setts miljontals tittare vÀrlden över.

Cecily von Ziegesar Àr en amerikansk författare, mest kÀnd för sin ungdomsserie Gossip Girl. Hon kommer frÄn en tysk adelsfamilj, men Àr född och uppvuxen i New York. Hennes populÀra bokserie har gjort henne till en av de mest framstÄende författarna av ungdomslitteratur i vÀrlden.


UpplÀsare: Malin Janlöv
LĂ€ngd:

4.0

264 recensioner