(27)

Godnatt, Roj!

e-bok


KvÀllsstunden kan vara den mysigaste stunden pÄ hela dagen, att fÄ krypa ner bredvid sitt lilla barn och lÀsa en bok i ett nedslÀckt rum och somna gott. Men det Àr inte sÀkert att det lilla barnet somnar lika gott.

SlÀcka taket

TĂ€nda lilla

Ligga armen

LĂ€sa bok

Dricka vatten

Sparka tÀcket

Pappa sover

Inte jag

LÀs ockÄ "Godmorgon, Roj!"

Pekböckerna om Roj bjuder pÄ stor igenkÀnning och mÄnga skratt. I slitstark och bitstark kartong för alla som Àlskar Barbro Lindgrens Max-böcker.

Sagt om böckerna:

”Ellen Karlsson och Lisen AdbĂ„ge samarbetar med text och bild lika vĂ€l som Tomas Tidholm och Anna-Clara Tidholm gjort i tvĂ„ordsmenings-klassiker som ”Ut och gĂ„â€ och ”Knacka pĂ„â€. SprĂ„ket och bilderna Ă€r njutbara och stimulerande tillsammans /
/ bildernas finurlighet och ordens framĂ„tdrivande av förloppet visar pĂ„ att vardagens göromĂ„l alltjĂ€mt kan bĂ€ra en berĂ€ttelse för de minsta.”

– Martin Hellström, Dagens Nyheter

"Med finurlig text och underbara bilder fÄr vi följa Roj genom hela morgonrutinen. IgenkÀnningen Àr stor hos alla som lever med en 2-Äring. Det finns Àven en pekbok som heter Godnatt, Roj! BÄda rekommenderas till alla smÄbarnsförÀldrar."

KungÀlvs-Posten

"I dessa smÄ ljuvliga pekböcker Àr igenkÀnningen stor för bÄde stor och liten och de innehÄller alla de obligatoriska vardagsrutinerna för ett barn i ettÄrsÄldern: dricka vÀlling, byta blöja, lÀsa godnattbok."

Shora Esmailian, Sydsvenskan

”vardagsdramatik i ett litet format /
/ Trots fĂ„ ord lyckas Ellen Karlsson att fĂ„ spĂ€nst i sprĂ„ket och förmedla humor och spĂ€nning. /
/ Det Ă€r lĂ€tt att kĂ€nna igen sig bĂ„de som barn och förĂ€lder. /
/ En ny favorit Ă€r född!” Helhetsbetyg: 5.

Publiceras i

Lektör Christina Wedenmark



3.9

27 recensioner

helene

2021-05-15

Inte min smakâ€ïžđŸŠ‹đŸŠ‹đŸŠ‹đŸŠ‹â€ïžâ€ïžâ€ïž

Nina

2021-04-06

Min dotters bok har en tjej som heter lisen och hennes kompis heter Ellen! Mvh Nina, Emma och Ellen ❀