(124)

God Natt

ljudbok


GOD NATT

Somna snabbt och lÀtt efter att du sorterat dina tankar och slappnat av

MÀrker du att du har fullt med tankar i huvudet nÀr du ska sova? Tankarna far Àn hit Àn dit. Den hÀr trÀningen kommer fÄ dig att slappna av och sortera dina tankar och lÀgga en tidsgrÀns för dem. . Den hÀr trÀningen kommer ocksÄ lÀra dig hur du tystar

dina tankar sÄ du kan slappna av och för att somna. Du kan med fördel ha ett anteckningsblock vid sidan av sÀngen och en penna för att snabbt skriva ner eventuella viktiga tankar som dyker upp. NÀr vi har mÄnga tankar och har svÄrt att stilla vÄrt sinne kan den hÀr ljudinspelningen hjÀlpa dig att somna och att sortera de intryck vi har med oss till sÀngs. MÄnga upplever att de ha svÄrt att slappna av och slÀppa stress, med hjÀlp av den hÀr övningen sÄ kommer du slappna av och lÀra dig hur du kan lÄta dina tankar stilla sig och fÄ den plats de behöver för att du ska kunna förbereda dig för en god natts sömn.

Genom att regelbundet lyssna pÄ den hÀr meditationen kommer kan du mÀrka att du tar dig an problem och utmaningar pÄ ett nytt lÀtt sÀtt, ha lÀttare att somna och kÀnna mindre oro genom att lyssna varje dag i 21 dagar och fortsÀtt sedan sÄ ofta du vill. Kombinera gÀrna med nÄgon av de andra meditationerna i Mindful meditations serien. Ljudinspelningen Àr ett komplement till ev behandlig och lÄngvariga sömnproblem skall alltid utredas av lÀkare.

Camilla Gyllensvan Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon Àr utbildad samtalsterapeut i KBT, ACT och Mindfulness och driver ett utbildningsföretag med fokus pÄ att utbilda privatpersoner och organisationer i kommunikation och ledarskap samt hÄller internationella NLP utbildningar.

Sedan 2006 har hon coachat och utbildat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut 32 ljudböcker samt skrivit boken NLP kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017, som ocksÄ översatts till engelska 2018 och boken Tips frÄn Coachen 2018, bÄda utgivna av Mindboozt Publications, samt Àr medförfattare i boken om SjÀlvsabotörer utgiven 2018 För mer infornation besök www.camillagyllensvan.se



3.8

124 recensioner

Anneli

2020-12-25

Bra utom det mÀrkliga slutet