(40)

God mat helt enkelt

e-bok


Matlagning Àr inte som i Sveriges MÀsterkock . Det Àr ingen tÀvling. Men det kan enkelt bli en himla god guldkant i vardagen. Och det Àr precis den lilla guldkanten jag vill inspirera till.

I den hÀr gömman med recept finns inget sÀrskilt tema, men vÀl vÀldigt god mat. Och kanske en sötsak som en bonus. Men bara kanske. Den finns pÄ sista sidan i sÄ fall.

Inget krÄngel, inga pekpinnar. Inga oÀndliga listor med sÀllsynta ingredienser. Bara GOD MAT HELT ENKELT. En del Àr som gjorda för helgen, men vem sÀger att helgmat inte kan serveras pÄ en onsdag?

Jag hoppas den hÀr boken kan ge just dig inspiration och viljan att vÄga improvisera mer i köket. VÄga lita pÄ magkÀnslan och ta det som finns i ditt kök. Följ gÀrna recepten, men smaka dig fram sÄ det blir en rÀtt som passar dig.

Vad sĂ€gs som en saffransdoftande fiskgryta med brynt morot? Eller frasiga halloumivĂ„fflor? Kanske en krĂ€mig rĂ€kpasta? Äsch, vĂ€lj det du Ă€r sugen pĂ„ helt enkelt. Oavsett veckodag; öppna boken, ta med den in i köket och sĂ€tt guldkant pĂ„ dagen.