(33)

Glasskampen

ljudbok och e-bok


Hemera Nattdotter Àr en flexibel konsult som driver Hemera Nattdotters flexibla konsultbyrÄ bÀst pÄ det mesta och bÀst nÀr det gÀller.

Hemera har tagit sig till TranÄs med praoeleverna Vendela och Tore, och sÄ snart animakoptern landat fÄr de ett mycket knepigt uppdrag! IsKalle och hans glassbil Àr ockuperad av ilskna snögubbar som flyr solens heta strÄlar för att klara livhanken. Snögubbarna lÄter ingen komma nÀra och den som vÄgar sig fram blir attackerad av is och vassa glasspinnar. Det Àr sommarens varmaste dag och glassbilens Àgare IsKalle Àr förtvivlad snögubbarna sÀtter stopp för all glassförsÀljning. Som tur Àr, Àr Hemera expert pÄ just ilskna snögubbar och hon fÄr ovÀrderlig hjÀlp av Tore och Vendela (Àven om hon sjÀlv aldrig skulle erkÀnna det). Genom mod och uppfinningsrikedom försöker de rÀdda IsKalle och hans glassbil. Kommer de lyckas?

Lena Arro har skrivit en skruvad, rolig och spÀnnande serie om Hemera Nattdotter. Hemera Àr knasig, snÀll och framförallt en flexibel besserwisser. Tillsammans med Anna Westins klockrena och humoristiska illustrationer Àr det hÀr en otroligt rolig lÀsupplevelse för de yngre lÀsarna som lyckas fÄ alla att skratta högt.