(64)

Giftfri : ett rent liv utan tillsatser

e-bok


Aldrig har vÀl vÄrt miljöfokus varit större Àn idag. Det har kommit att omfatta allt frÄn mat till medicin och skönhetsprodukter. Det ökande intresset genomsyrar samhÀllet och sprids som en löpeld genom sociala medier. De stora klÀdkedjorna inkluderar numera eko-klÀder i sitt sortiment, och mÄnga vanliga affÀrer har en hylla med giftfria och miljömedvetna alternativ. Allt fler köper giftfritt smink, aluminiumfri deodorant och tvÀttnötter hellre Àn starka tvÀttmedel. Men ÀndÄ finns det mycket mer vi kan göra.

I Giftfri har författarna tagit till vara pÄ gamla husmorsknep och blandat dem med moderna tillvÀgagÄngsÀtt och resultatet av egna experiment. De Àr stÀndigt pÄ jakt efter nya kemikaliefria lösningar pÄ vardagliga problem:

Visste du att karies kan lÀka sig sjÀlv?

Visste du att du kan göra din egen hÄrtoning eller hÄrfÀrg hemma i köket?

Visste du att du kan blanda ihop en fÀstingspray till bÄde dig och husdjuren pÄ tvÄ minuter?

Boken innehÄller massvis av tips och lösningar för hela familjen, frÄn hemmets innersta vrÄr till utlandsresan, trÀdgÄrden och hur man bör tÀnka kring elektronik. Författarna lÀgger starkt fokus pÄ moderna produkter inom till exempel hygien, skönhet, lÀkemedel, klÀder, tatueringar och leksaker. HÀr finns gott om inspiration för alla, bÄde för nybörjaren och för den som intresserat sig för en giftfri livsstil lÀnge.

Författarna Àr bÄda drivna bloggare och inspiratörer med fokus pÄ kost och hÀlsa, och har tidigare skrivit flera böcker kring dessa Àmnen.



3.5

64 recensioner

sari

2021-08-04

TrÄkigt att man endast fick upp varannan sida

Emelie

2020-10-11

BÀsta boken för inspiration och kÀlla till glÀdje!

Agnes

2020-08-08

Superintressant! MĂ„nga bra tips till ett renare liv, tack!