(857)

Ghostwriter

ljudbok och e-bok


Direktören för en ledande, dansk lÀkemedelsfirma ligger död i sin bil pÄ en parkeringsplats. Inte lÄngt dÀrifrÄn hittas Àven den ghostwriter som direktören har anstÀllt för att skriva hans sjÀlvbiografi i en pöl av sitt eget blod.

Polisinspektör Lene Jensen tilldelas fallet och det visar sig snart ha anknytningar till hennes eget familjeliv pÄ ett sÀtt som hon aldrig kunnat ana. Samtidigt har Michael Sander blivit insnÀrjd i ett nÀtverk dÀr internationell brottslighet, kliniska likvideringar och en diskutabel syn pÄ rÀtt och fel tvingar ut honom pÄ riktigt djupt vatten. En dagbok frÄn ett par skÀlvande, ödesdigra dagar i Etiopiens öken visar sig bli avgörande för att lösa fallet men kommer Lene och Michael kunna komma över sina inre stridigheter i tid för att lösa fallet innan det Àr för sent?

"Ghostwriter" Àr den femte, fristÄende delen i Steffen Jacobsens populÀra spÀnningsserie om det omaka paret Michael Sander och Lene Jensen och spÀnner över vitt skilda miljöer; frÄn jyllÀndska herrgÄrdar via viltjakter pÄ Afrikas horn till den till synes harmoniska tillvaron pÄ en avlÀgsen gÄrd i SkÄne.

Steffen Jacobsen (1956-) Àr en dansk ortopedisk kirurg, debattör och författare som varit bosatt och arbetat stora delar av sitt liv pÄ Grönland och i norra Norge. Han har skrivit flertalet vetenskapliga artiklar och fick sitt stora genombrott som författare i samband med Trofé (TrofÊ) 2013. Steffen Jacobsen Àr idag en av Danmarks mest lÀsta spÀnningsförfattare.



4.0

857 recensioner

Igor

2024-02-21

betydligt bÀttre Àn de tvÄ förra. Lika bra som de tvÄ första

Karin

2024-01-07

SpÀnnande och ganska grafisk. Hyfsat upplÀst.

Annelie

2023-09-12

Mycket bra bök serie. Jag rekommenderar