(8)

Gemenskap med Gud

ljudbok


I ljudbokenGemenskap med Gudvisar Mats-Ola Ishoel dig platsen i det fördolda - hjÀrtat i det kristna livet.

Platsen i det fördolda

Att umgĂ„s med Gud Ă€r personligt och spĂ€nnande! NĂ€r Jesus undervisade sina lĂ€rjungar om platsen i det fördolda ville han att de skulle upptĂ€cka vilken skatt de skulle hitta om de var villiga att tillbringa tid ensamma med Gud. Samtidigt var Jesus ett levande exempel för dem: hans förtroliga och naturliga gemenskap med Fadern tjĂ€nade som en inspiration för lĂ€rjungarna – och gör det för oss Ă€n i dag.

Platsen i det fördolda Àr en underbar plats. Det Àr plats för att vÀxa och lÀra sig. Det Àr en plats av helighet, hÀrlighet och förvandling. En plats av glÀdje i Gud, tillbedjan och bön, dÀr du kommer att utveckla en relation till Gud som kommer att fÄ dig att lita pÄ honom pÄ ett djupt och personligt plan.

MÄnga troende har en uppriktig lÀngtan efter att komma nÀrmare Gud. De Àlskar honom och förstÄr att tid med honom i ensamhet Àr avgörande för deras andliga tillvÀxt, men de undrar ofta var de ska börja. I den hÀr boken vill Mats-Ola Ishoel visa dig hur Gud inte bara vill att du ska ha en lÀngtan efter honom, utan Àven genom bibliska exempel, egna erfarenheter och konkreta tips pÄ praktisk tillÀmpning ge vÀgledning i hur du ska handla utifrÄn denna lÀngtan.

Var och en av oss har en kamp mot tusentals saker som tĂ€vlar om vĂ„r uppmĂ€rksamhet. VĂ€rlden vi lever i blir definitivt inte mindre stressig. Uppgifter och ansvar, tv och smarttelefoner har en fantastisk förmĂ„ga att hĂ„lla oss sysselsatta. Men inte desto mindre gĂ€ller Jesu inbjudan till platsen i det fördolda fortfarande. Han kallar dig som han har kallat varje generation av troende – till en nĂ€rmare gemenskap med Gud.

Mats-Ola Ishoel Àr huvudpastor i Livets Ord Moskva. Han Àr författare till Bygga team och Pastorns tjÀnst. Han Àr en eftertraktad konferenstalare bÄde i och utanför Ryssland. Under hans ledning har församlingen sett en stadig tillvÀxt och man har nu gudstjÀnster pÄ flera platser i Moskva med omnejd. Mats-Ola Àr gift med Randi och har fyra barn.

InlÀst, producerad och mastrad av CJ Grimmark, Lighthouse Mastering


UpplÀsare: CJ Grimmark
LĂ€ngd:

4.3

8 recensioner

Loobilo

2022-12-08

LÀttlÀst, personlig och upplyftande!