(781)

Geim

ljudbok och e-bok


Nu med för- och efterord i författarinlÀsning.

Henrik ”HP” Pettersson Ă€r en smĂ„hustlare som skiter i det mesta. En dag kommer han över en mobiltelefon som mĂ€rkligt nog verkar kĂ€nna till det mesta om honom, och via den blir han inbjuden till en fascinerande ny upplevelse: ett Alternate Reality Game som utspelar sig mitt i den intet ont anande SvennevĂ€rlden. Efter att han klarat intrĂ€desprovet erbjuds han en rad olika kittlande uppdrag som alla filmas för att senare visas upp pĂ„ en rankinglista och bedömas av ett slutet nĂ€tcommunity. I takt med att spĂ€nningen, belöningarna och inte minst creden frĂ„n fansen vĂ€xer tar HP allt större risker och snart Ă€r han beredd att göra nĂ€stan vad som helst för att fĂ„ fortsĂ€tta spela.

Polisinspektör Rebecca NormĂ©n Ă€r HP:s totala motsats. Hon Ă€r anstĂ€lld pĂ„ SĂ€pos livvaktsrotel och har stenkoll pĂ„ sitt liv, Ă€ndĂ„ kĂ€nner hon sig inte sĂ€ker. NĂ„gon vet obehagligt mycket om hennes förflutna. Om sĂ„dant som ingen borde veta. Som till exempel att hon Ă€r en mördare ... Är det nĂ„gon som leker med henne?

Efterhand som Spelet trÀnger sig allt djupare in i deras liv nÀrmar sig HP:s och Rebeccas vÀrldar oundvikligen varandra. Men om verkligheten bara Àr ett spel, vad Àr dÄ egentligen pÄ riktigt? Och Àr du verkligen sÀker pÄ att du vill spela?



3.9

781 recensioner

Åsa

2024-02-17

Mycket engelsksprÄkiga termer, lite fÄnigt och överdrivet men bra tempo

Tanja

2024-02-03

VÀlskriven och spÀnnande! MÄnga vÀndningar.

Teus

2023-12-27

Kunde inte slÀppa boken och jag hade inte tagit i en bok pÄ mÄnga Är..