(67)

Fullbordat kontrakt - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Diegos lÀppar mot hennes fick April att sucka nöjt. Hade hon inte velat detta sedan hon trÀffat honom? Han smakade av Àventyr och spÀnning och det fick henne att vilja ha mer."

April stormtrivdes i sitt nya hem med sina fyra soldater. Hennes förhÄllande med Tobias och Benedict hade utvecklats och hon hade njutit av att vara med dem. Nu nÀr Diego och Bastian kommit hem ville hon komma nÀrmare dem ocksÄ. Och nÀr Diego tog med henne ut pÄ en körlektion och hennes kropp var full av adrenalin sÄg hon sin chans ...

April flyttar in hos sina fyra soldatvÀnner, datornörden Tobias, adrenalinjunkien Diego, den litteraturintresserade Benedict och den tillbakadragna Bastian. Tillsammans utforskar de det nya förhÄllandet som uppstÄr.

Maria Aguero vill med sina noveller vÀcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje lÀsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grÄ vardag. Följ med pÄ lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, pÄ en resa med Ängande passion och dÀr hemliga drömmar blir uppfyllda.