(633)

FUCKUP

ljudbok


Möt den svenska helyllekillen som reser till Staterna med en febrig dröm om rikedom och Det Stora Klippet. Men som halkar in i en vÀrld av droger och förvandlas till internationell knarksmugglare vilket kostar honom flera Är bakom galler i ett av Sydamerikas helvetesfÀngelser.

I sina dagboks- och minnesanteckningar gör han upp med sitt förflutna. PÄ en brutalt Àrlig och osentimental resa tas lyssnaren med till drogparadisens mörkaste grÀnder i bland annat Florida, Sydamerika och Costa del Sol.

En speed date med killen som svenska medier missade – som drömde stort men hamnade i en mardröm. Ett liv dĂ€r varje minut blev en kamp för överlevnad. Men dĂ€r kĂ€rleken till flickvĂ€nnen lyckades hĂ„lla honom vid liv.

"Blev helt knockad, aldrig lÀst en sÄ Àrlig och rÄ biografi tidigare, helt fri frÄn all form av personförskönande. Och slutorden lÀste jag med en klump i halsen. Starkt."

Oscar Skagerberg, inlÀsare

Drömmen om Det Stora Klippet, konsten att överleva i sydamerikanskt fÀngelse, hur man smugglar knark utan att Äka fast och hur mÄnga miljoner tjÀnade han?


UpplÀsare: Oscar Skagerberg
LĂ€ngd:

4.0

633 recensioner

Tobias

2024-02-12

En spÀnnande bok dÀr man verkligen fÄr förstÄelse för hur mÀnniskor i den undre vÀrlden tÀnker.

Maja

2024-02-08

Gripande och strÀcklyssnade! Skulle dock vilja ha lite mer nyans av tex samtal och relationer

Karin

2024-02-05

Boken verkade vara intressant
 Men tyvĂ€rr sĂ„ gav nĂ„got i inlĂ€sarens röst en obehagskĂ€nsla som gjorde historien ohörbar