(235)

Från andra sidan graven

ljudbok och e-bok


Influencern Viveka Larsson, känd under ”Viva Viveka”, hittas en kall vinternatt brutalt mördad utanför sin herrgård i Hablingbo på Gotland, dit hon flyttat för att förverkliga sig själv.

Fallet blir uppmärksammat i hela världen, men polisen lyckas inte lösa det. Flera månader senare publicerar plötsligt Viva Viveka ett inlägg på Instagram – från andra sidan graven.

Fallet tas upp på nytt och gotlandspolisen kallar in sitt motvilliga ess, en pensionerad kommissarie vid namn Karl Seger. Väl på Gotland tar han hjälp av den unga konstapeln Hannah Forss, som kommit till Gotland på grund av kärleken till bonden Erik.

Tillsammans nystar de upp ledtrådarna kring Vivekas död, samtidigt som Hannah försöker förstå sig på sin kollega. Vem är Karl Seger? Och vem var egentligen Viveka?


Uppläsare: Fredde Granberg
Längd:

3.5

235 recensioner

Birgitta

2023-02-19

Får tyvärr ingen känsla för personerna i boken. Även om handlingen vänder ett antal gånger kändes det som att man mest stod och stampade, förutom på slutet. Fredde Granberg gör som alltid ett gott jobb!

Stefan

2022-12-08

Känns som det kunde berättats mer i historian. Lite faktafel här o var. Några bra karaktärer. Tjatigt om vart folk va hela tiden.

Anki

2022-09-08

Bra början men rätt tjatig och man säger INTE socken till alla orter på Gotland och definitivt inte Visby socken. Tjatigt med upprepning av ort och Gotland i varje kapitel. Vi förstår ändå var de befinner sig. Bra uppläsare men helt fel dialekt, hade önskat någon med gotländsk dialekt hellre. Roligt att läsa beskrivningar av omgivningen eftersom vi bor på orten. Bra start och hoppas på fler böcker i serien!