(347)

Frihet

ljudbok och e-bok


Ingen kan bÀttre skriva boken om frihet Àn Malin Berghagen. Hon antog nÀmligen utmaningen sjÀlv att skapa sig ett liv i frihet. PÄ riktigt. Genom att befria sig frÄn invanda mönster och begrÀnsande förestÀllningar som de flesta av oss mÀnniskor bÀr pÄ har hon följt sitt hjÀrtas röst, i kÀrlek, yrkesliv och nÀr det gÀller hemvist. Hon har befriat sig frÄn en mÀngd mÄsten och Àr i sanning fri som mÀnniska med en gypset soul.

Att uppleva att man lever i sann frihet Àr inte enkelt för alla eftersom den frihet vi Ätnjuter Àr slumpmÀssig, beroende av vÄra gener, vÄra förÀldrar, vÄr uppfostran och det samhÀlle vi vÀxer upp i. VÄr frihet kan verka godtycklig. Men, vi kan alla strÀva efter frihet i största möjliga mÄn: frihet frÄn vÄrt ego, frihet frÄn begrÀnsande förestÀllningar, frihet frÄn andras och egna förvÀntningar.

Vi kan öva pÄ det i vardagen, genom att förÀndra vÄrt sÀtt att bemöta mÀnniskor och hantera olika situationer. Vi kan ocksÄ öva pÄ att förlÄta oss sjÀlva och inte vara vÄra egna vÀrsta domare och det gÀller oss alla. Vi Àr ofta sjÀlvkritiska och har höga prestationskrav. Motgiftet Àr sjÀlvmedkÀnsla att vara snÀll mot sig sjÀlv; ta in att vi inte Àr ensamma; möta smÀrtan men inte fastna i den.

Som Malin.

I sin bok Frihet att leva sin lÀngtan berÀttar hon Àrligt och öppet om sin oro som barn, om att kÀnna sig fÀngslad av sina egna hjÀrnspöken och snÀrjande tankar och om modet att vÄga leva i sin egenskapade frihet. Den kommer inte av sig sjÀlvt utan har krÀvt övning, tunga erfarenheter och en omutlig vilja till utveckling av sig sjÀlv som individ. Hon berÀttar om motgÄngar och lösningar och Äterkommer till det som varit hennes största utmaning och gÄva till sig sjÀlv. Att vÄga leva sin lÀngtan att vÄga vÀlja ett liv i frihet.

Malin Berghagen Àr yogalÀrare och hÀlsoinspiratör med en bakgrund som fotomodell, skÄdespelare och programledare. Det hÀr Àr hennes sjÀtte bok.


UpplÀsare: Malin Berghagen
LĂ€ngd:

4.4

347 recensioner

Helena

2024-02-16

FantastiskâŁïž Inte en enda mening ville man missa đŸ™ŒđŸ»

Jenni

2024-01-28

SĂ„ fin bok med sĂ„ mycket kĂ€rlek och mĂ„nga tĂ€nkvĂ€rdheter. Full av verktyg. Vill lyssna pĂ„ den ett varv till nu direkt â€ïžđŸ™

Britta

2024-01-21

vÀldigt bra! kommer lyssna Ànnu en gÄng.