(180)

Fri från oro och ångest

ljudbok


Ljudboken har producerats i samråd med leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Oro, rädsla och ångest har ökat i omfattning på grund av alla krav och alla förväntningar som vi möter i vardagen. Det är nu dags för dig att bryta dig loss från dessa känslor.

Med hjälp av guidad självhypnos, som riktar sig till ditt undermedvetna, kan du frigöra dig från dessa känslor. Om du på ett medvetet plan hade kunnat få bort ångest, oro eller rädsla så hade du redan lyckats. Att du inte lyckats betyder att oron, rädslan och ångesten finns lagrad i ditt undermedvetna.

Självhypnos kan hjälpa dig att få bort ångest och oro.

Lider du av oroskänslor och återkommande ångest? Kan du känna dig orolig eller nervös även fast du vet att det inte finns någonting att oroa sig för? Kan du känna att hjärtat slår när du går in i ett rum med okända människor? Skakar dina händer när du är tvungen att hälsa på någon som du inte känner? Kan du ibland få hjärtklappning eller svårt att andas när känslor av fasa väller över dig? Känner du ångest eller obehag inför kommande händelser? Oroar du dig för att saker ska hända eller inte hända, eller känner du dig tyngd av saker som inträffat? Denna obehagliga oro eller skuldbeläggande av dig själv kan kännas ytterst obehagligt.

Du är inte ensam, det finns miljontals människor som lider av oro och/eller ångest och många är tvungna att till mediciner för att klara situationen. Detta kan vara helt rätt för många som en tillfällig lösning, men det tar i långa loppet inte bort de känslor av ogrundad rädsla och okontrollerbar panik som många kan uppleva. Medicinen kväver de negativa känslorna för ett tag, ända tills dom jobbar sig tillbaka igen. Vore det inte bättre att kontrollera oron, rädslorna och ångesten på ett naturligt sätt?

Få bort ångest och oro genom avslappning

Att vara avspänd och avslappnad innebär ett tillstånd fritt från spänningar, stress, oro och ångest. Att lära sig och utöva avslappningsteknik på ett djupare plan anses kunna bidra till att bibehålla den harmoni och balans som krävs mellan själ och kropp.

Självhypnos är ett naturligt sinnestillstånd som kan öppna upp dina inre dörrar och programmera om dina tankar på ett djupt plan. Nästan all form av oro och ångest är knutna till konflikter i det undermedvetna, vilket innebär att all form av förändringsarbete bör rikta sig dit. Detta självhypnos-program kan hjälpa dig att omprogrammera ditt undermedvetna så att du kan få njuta av ett lugnare och mer tillfredsställande liv.

Självhypnos för att få bort ångest och oro

Självhypnos mot ångest syftar till att nå ditt undermedvetna. Genom användandet av kraftfulla suggestioner sker en bearbetning för att forma en positiv förändring. Dessa suggestioner kan ofta skräddarsys för att hjälpa dig att förstå vad som triggar din ångest och varför, likaväl som att ändra ditt tankemönster.

Denna ljudbok syftar till att få bort ångest och oro genom att bryta vanan med ängsligt negativt tänkande. Detta är något som urholkar din självkänsla och suger musten ur glädjen i livet. Suggestionerna i detta program, som kombinerats med Theta-ljudvågor för att göra dig extra mottaglig, når djupt in i ditt undermedvetna.



3.6

180 recensioner

Alizia

2024-03-19

Mysig och avslappnande!

Sara

2022-06-17

Lugn och avkopplande

Lotten

2022-03-04

lugnande givande