(72)

Fri från medberoende

ljudbok och e-bok


I Sverigeuppskattas ungefär en miljon personer leva som anhörig till missbrukare.

I den härmoderna klassikern lär du dig att förstå medberoende och får hjälp att brytadess negativa inflytande. Med hjälp av lärorika livsberättelser, personligareflektioner och tydliga övningar är Fri frånmedberoende en karta över medberoendets förvirrande värld - enkarta som kan visa vägen ut.

Att ta handom sitt välmående innebär bland annat att man sätter och upprätthåller sundagränser och säger nej till ohälsosamma relationer. En medberoende person tapparofta bort sitt eget liv i dramatiken av att ta hand om någon annans.

Den härboken handlar om att stoppa smärtan och få tillbaka kontrollen. Med åttamiljoner sålda exemplar, är det en av världens mest populära självhjälpsböckergenom alla tider.

MelodyBeattie har själv erfarenhet av både beroende och medberoende. Hon har lyckatsta sig igenom sina svåra erfarenheter genom att hjälpa andra via sittskrivande. Fri från medberoende har gjortbegreppet medberoende känt världen över och boken har av Newsweek utnämnts tillen av de fyra viktigaste självhjälpsböckerna någonsin.

"Beattie förstår hur det känns att ha fallitöverbord, vilket hjälper henne att kasta livlinor till de som fortfarandekämpar." - Time Magazine


Uppläsare: EvaMaria Oria
Längd:

4.4

72 recensioner

Maddes

2024-01-16

Jättebra bok! Många tydliga verktyg och mkt information kring medberoende.

Lisa

2024-01-12

En helt otrolig bok för oss som levt/lever i medberoende. Precis vad jag behövde just nu och jag kommer läsa/lyssna på den igen.

noela

2023-11-23

den här boken har hjälpt mig så mycket