(18)

Franska Direkt

ljudbok


Franska Direkt Àr en sjÀlvstudiekurs som kommer att hjÀlpa dig att bli förstÄdd, förstÄ, lÀsa och tala franska. Franska Direkt vÀnder sig till dig som antingen Àr nybörjare eller som lÀmnat nybörjarstadiet men behöver repetera. I ett aktivt vardagssprÄk anvÀnder man mellan 500 och 1500 ord. En amerikansk nyhetstidning har rÀknat ut att de i sin tidning anvÀnder ca 600 ord. I Franska Direkt kommer du att lÀra dig ca 1500 nya ord.

För att du skall fortsÀtta och förkovra dig i franska gÀller att du tar varje tillfÀlle i akt att tala franska, att lyssna pÄ franska nyhetsprogram, att lÀsa franska tidningar och övrig litteratur eller gÄ med i en konversationsgrupp nu nÀr du fÄtt en stabil grund. Varför inte en resa till Paris?

Alla kapitel Àr inspelade pÄ ljudfilerna - det Àr infödda fransktalande som lÀst in materialet. Du kan anvÀnda enbart ljudfilerna och lyssna pÄ inspelningarna som ett anvÀndbart sÀtt att vÀnja örat vid vad som sÀgs och hur det sÀgs. Som alla Univerbs kurser Àr denna tvÄsprÄkig - du hör först ordet/frasen pÄ svenska och dÀrefter pÄ franska.

Lyssna och repetera! Écoutez et rĂ©pĂ©tez!



3.2

18 recensioner