(916)

Fraktur

ljudbok och e-bok


Ett brutalt mord har Ă€gt rum i det exklusiva bostadsomrĂ„det Ansley Park i Atlanta. En tonĂ„rsflicka har blivit dödad i sitt eget hem och hennes chockade mamma sitter pĂ„ golvet bland allt krossat glas – och har precis tagit livet av mördaren.

Egentligen har inte agent Will Trent vid Georgia Bureau of Investigation nÄgot med polisutredningen att göra. Men han ser nÄgot som Atlantapolisen har missat, nÄgot i blodspÄren, i den tekniska bevisningen, i moderns ögon.

Han blir hopparad med den kvinnliga polisen Faith Mitchell, precis som Trent har hon ett svÄrt förflutet bakom sig. Hon har sina skÀl att hata honom och utgör ett stort hot mot hans karriÀr. Kommer hon att upptÀcka hans hemlighet och avslöja honom?

Trent har verkligen alla odds emot sig nĂ€r han tar över utredningen. Massa ovĂ€nner, fĂ„ ledtrĂ„dar, inga vittnen. Men viljan att lösa fallet överskuggar allt annat. Han Ă€r nĂ€mligen övertygad om att mordet Ă€r kopplat till en annan tonĂ„rsflicka, som Ă€r försvunnen – och att den riktiga mördaren fortfarande gĂ„r fri.

Fraktur Àr den andra efterlÀngtade delen i den kritikerrosade serien om Will Trent.

KARIN SLAUGHTER bor i Atlanta i USA. Hon Ă€r en av vĂ€rldens frĂ€msta författare, hennes böcker har sĂ„lt i 35 miljoner exemplar vĂ€rlden över och har översatts till 36 sprĂ„k. År 2015 nominerades De vackraste till Årets bĂ€sta översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin. År 2017 nominerades Ă€ven De fördĂ€rvade.



3.9

916 recensioner

Nicklas

2024-01-05

Va la ok

Ante

2023-09-28

Tack Karin för en vÀldigt bra roman. Ska lÀsa flera av dig ha det sÄ bra.

Magnus

2023-06-17

Har du, som i mitt fall, upptÀckt Will Trent tack vare serien med samma namn (Disney+) kommer du att kÀnna igen dig (till skillnad mot den första boken). Den hÀr boken Àr i mÄngt och mycket de tvÄ första avsnitten av TV-serien, men med tillrÀckligt med skillnader och extra detaljer för att ÀndÄ hÄlla en kvar till upplösningen.