(736)

Från Djursholm till Hornstull

ljudbok och e-bok


Att hon skrev under ett äktenskapsförord när hon var ung, det hade Gunhilde faktiskt glömt bort. Men nu, nästan fyrtio år senare, blir hon bryskt påmind och måste lämna sitt liv som lyxhustru i Djursholm och flytta till en sliten lägenhet på Södermalm.

Sviken och bedrövad tar hon tag i sitt liv. Hon lär sig att leva på sin egen lön och intalar sig själv att hon klarar sig utmärkt utan en man. Hon har ju sin orkidé och domherren att prata med och Richard Gere håller henne sällskap när hon vill.

Men ett litet lapptäcke ger hennes nya liv en skjuts. Och när hon svarar på en lapp i porten om hundvakt blir ingenting som hon tänkt sig.


Uppläsare: Anja Lundqvist
Längd:

3.9

736 recensioner

Bodil

2022-09-19

Mysig story, men stör mig på att huvudpersonen, som är en mogen kvinna, ibland uppför sig som en fjortis, med sina förutfattade meningar och fördommar. Eller är det så överklassen i sthlm tänker?

Desirée

2022-07-11

Har inte lyssnat klart på boken ännu, men jag bet redan nu att jag vill ha en till och jag vill ha den som film eller en serie på Netflix eller nåt sånt. Hade vart så najs

Ulrika

2022-05-28

Rätt ointressant, vet inte varför jag lyssnade klart