(19)

Fotbollsspelarpojken

ljudbok och e-bok


Tord Grip är en av våra främsta tränare. En legendar inom såväl den svenska som internationella fotbollen. Med lag som Lazio, Manchester City, det engelska och det svenska fotbollslandslaget, Elfenbenskusten och Kosovo på meritlistan.

Samtidigt är historien om Tord lika vidunderlig som osannolik. Född 1938 i Ytterhogdal i en stor syskonskara var framtiden utstakad. Skogsbruket kallade. Men Tord ville annat.


Uppläsare: Björn Wahlberg
Längd:

4.2

19 recensioner

Pappz

2022-02-11

Herregud, vilken fantastisk bok - den mest underbara biografi jag läst. Jag älskade Tord Grip tidigare - man gör det knappast mindre efter man läst detta strålande verk! Whoow, det blir inte bättre än så här. In på djupet, riktigt in-grottande i Tords liv och gärning - små anekdoter och underbara härliga berättelser boken igenom. Man skrattar, häpnar, lider, gråter och myser! Nu vet jag allt, jag ville veta och jösses: SÅ MYCKET MER än vad jag trodde var möjligt... SEX stjärnor av FEM möjliga - BROLIN’klass under VM -94 alltså! Kanon, tack för att jag fick det STORA nöjet - TACK som TUSAN! 👍🏻 👍🏻 👍🏻 👍🏻 👍🏻