(635)

Flykten

ljudbok och e-bok


Ett oansenligt hus i ett skogsomrÄde nÀra Washington har en hemlig funktion. Det rymmer avancerade sÀkerhetssystem och ska anvÀndas av FBI för samtal med ett av de mest betydelsefulla vittnen man haft, en ung kvinna som har en otrolig historia att berÀtta. Till huset har kommit en privatdetektiv och en annan man, en lejd mördare, bevakar platsen.

Kvinnan, Faith Lockhart, Àr dÀr för att berÀtta allt hon vet om den framstÄende lobbyist hon arbetat Ät och som försökt pÄverka amerikanska statens politik och samtidigt skaffat sig nÄgra ytterst blodtörstiga fiender. Men innan Faith hinner berÀtta sin historia avfyrar lönnmördaren sitt vapen och trÀffar fel offer.

Nu mÄste Faith ge sig pÄ flykt undan de farligaste personerna i Förenta Staterna, tillsammans med en man hon inte kÀnner men mÄste lita pÄ, Lee Adams. En skoningslös jakt utspelar sig nÀr bÄde FBI och en mördare letar efter Faith och Lee.


UpplÀsare: Reine Brynolfsson
LĂ€ngd:

3.8

635 recensioner

Bo

2024-02-21

Vi

Anders

2023-10-09

Lite vÀl lÄng.

Lisa

2022-09-21

NÄgot har hÀnt med Baldacci, kör vidare pÄ harlekinspÄret. Petade in en sliskig kÀrlekshistoria, lite vÄldtÀktserotik och rÀtt platta karaktÀrer. Det Àr fortfarande Baldacci, men börjar misströsta.