(145)

Flykt

ljudbok och e-bok


Nominerad till Crimetime Award 2023!

”Det Ă€r en thriller som inleds med en sĂ„ rafflande start att du tappar andan och bara mĂ„ste fortsĂ€tta lĂ€sa.”

Mari Jungstedt

Journalisten Mila Àr i Frankrike för att skriva ett reportage om flyktingkrisen. Plötsligt lamslÄs Europa av flera samordnade terrorattentat. Milas tolvÄriga dotter Sophia blir ett av terrorns offer och nÀr Mila fÄr kontakt med pappa Marcus ligger Sophia i koma. Det gÄr snart upp för Mila att alla flyg Àr instÀllda. Europa stÀngs, grÀns för grÀns, samtidigt som Marcus vakar pÄ sjukhuset hemma i Sverige.

Mila, som nyligen har ÄterhÀmtat sig efter en utmattning blir alltmer desperat av oro för sin dotter. Men hon inser ocksÄ att hon har mycket att vinna pÄ att rapportera frÄn ett Europa i brand.

Flykt Àr första delen i en serie om den egensinniga och modiga journalisten Mila Savic som frÄn ett lugnt familjeliv kastas rakt in i en vÀrld av kaos och polarisering.

"... bland Ärets bÀsta svenska spÀnningsdebutanter ..."

Kapprakt


UpplÀsare: Lo Kauppi
LĂ€ngd:

3.9

145 recensioner

Christina

2023-11-11

En helt fantastisk bok. Kunde inte sluta lyssna. Lo Kauppi lÀser sÄ bra.

Kim

2023-10-24

Fyra timmar tvingade jag mig igenom innan det blev en DNF. Alldeles för torftigt sprĂ„k. ÖveranvĂ€ndande av adjektiv. Stelt flyt i storyn och förutsĂ€gbart trĂ„kiga politiska budskap. UpplĂ€saren var ocksĂ„ en blandning av ADHD-jazz och sömnpiller. Urjobbig att lyssna pĂ„. TyvĂ€rr, denna gĂ„r bort helt!

Pia

2023-09-18

Originell berÀttelse, tankevÀckande och spÀnnande! Mycket bra inlÀsare. LÀs!