(1213)

Flickan i isen

ljudbok och e-bok


Hennes ögon Àr vidöppna. Hon har sÀrat lÀpparna som för att tala. Men hennes döda kropp Àr infrusen i isen. Och hon Àr inte den enda.

NÀr en ung trÀdgÄrdsarbetare upptÀcker en kvinnokropp under isen som tÀcker en damm i södra London kallas kriminalkommissarie Erika Foster in för att leda mordutredningen.

Offret Àr en ung, adlig societetsskönhet som tycks ha levt ett avundsvÀrt liv. Men nÀr Erika börjar grÀva sig in i fallet upptÀcker hon kopplingar till tre tidigare mord pÄ prostituerade kvinnor som alla hittats strypta med bundna hÀnder och slÀngda som sopor i vattendrag runt London.

Vilka mörka hemligheter dolde flickan i isen?

Erikas senaste fall slutade med en katastrof som ledde till flera polisers död. En av dem var hennes man. Nu hÀnger hennes framtida karriÀr i en tunn trÄd, och hon tvingas kÀmpa inte bara mot en mer hÀnsynslös mördare Àn nÄgon hon tidigare mött, utan ocksÄ mot sina egna inre demoner.

Och ju nÀrmare Erika kommer sanningen, desto nÀrmare Erika kommer mördaren.

FÀngslande frÄn början till slut! Flickan i isen griper tag i oss redan pÄ första sidan och slÀpper aldrig taget medan vi följer den storartat tecknade kommissarie Erika Foster under hennes oförsonliga jakt pÄ en av den samtida kriminallitteraturens mest skrÀckinjagande mördare. Jeffery Deaver

Jag Ă€lskade, Ă€lskade, Ă€lskade den hĂ€r romanen och Erika Foster Ă€r tveklöst mitt slags hjĂ€ltinna. Hon Ă€r smart, uthĂ„llig, omedelbar och hĂ€ngiven ... Romanen var tĂ€t, suggestiv och förhĂ€xande. Jag KAN INTE VÄNTA pĂ„ nĂ€sta bok i serien.

Angela Marsons

Jag ta mig tusan ÄLSKADE den! ... DĂ„ och dĂ„ hĂ€nder det att en bok fĂ„r en att bara tvĂ€rstanna ... det hĂ€r Ă€r DEN boken! Crime Book Junkie NĂ€r man vĂ€l nĂ„tt andra hĂ€lften av boken Ă€r det helt enkelt omöjligt att lĂ€gga den ifrĂ„n sig – lĂ€s den!

krimifan.dk

Intrigen Àr spÀnnande och drar snabbt in lÀsaren. SprÄket flyter bra och romanen bÄde kÀnns realistisk och Àr mycket lÀsvÀrd.

Litteratursiden, Danmark

Robert Bryndza har tidigare skrivit bÀstsÀljande romantiska romaner. Flickan i isen inleder hans kriminalromanserie om kommissarie Erika Foster och blev en internationell bestseller. Bryndzas böcker har översatts till 27 sprÄk och sÄlts i över tvÄ miljoner exemplar. Han Àr brittisk medborgare och bosatt i Slovakien.


UpplÀsare: Kerstin Andersson
LĂ€ngd:

3.9

1213 recensioner

Anonym

2024-03-10

Xe

Anette

2024-02-27

fortsatte i Storytel

Anne

2024-02-26

BĂžr hĂžres