(28)

Flickan i gläntan

ljudbok och e-bok


Tre tonårsflickor hittas brutalt mördade. De unga flickorna uppvisar en slående likhet med varandra. Vem är det som ligger bakom och varför? Parallellt blir Daniel Miller inblandad i ett mord på en äldre man och ställs inför ett dilemma: ska han göra sin medborgerliga plikt och ange sin väninna eller ska han istället skydda henne och själv riskera att råka illa ut?

Samtidigt pågår en kraftmätning i en mörklagd lägenhet i sydöstra delen av staden, mellan en ung man och hans demoner. Flickan i gläntan håller ett högt tempo och har allt en lyssnare kan begära av spänning, övernaturliga fenomen, kärlek, pengar, våld. Det är faktiskt oavbrutet spännande.


Uppläsare: John Pekkari
Längd:

3.1

28 recensioner

madeleine

2022-07-27

Nej… ingen bra uppläsare. Rörigt eller helt obegriplig handling. Slösa ingen tid på den här boken.

Frida

2021-10-30

Bra bok men hade nog varit bättre med annan uppläsare

Lars

2020-10-26

Flickan i Gläntan av David Ek utspelas i Norrköping och vi får följa Daniel Miller och Solidad en kvinna med Chilensk bakgrund, precis som de kvinnliga mordoffren i ett spännande fascinerande otroliga händelser. Mord på tre unga kvinnor. Historien är helt otrolig. Jag hänger nästan inte med i alla svängar. Men boken är mycket spännande så det är svårt att stoppa lyssna. John Pekkari är uppläsare. Mitt betyg klar fyra av fem