(0)

Fler sagor utan slut

e-bok


Snipp snapp snut, så var sagan inte slut!

Detta är en helt unik sagobok. Den innehåller lite mer än 50 sagor utan slut. Berättelserna avbryts när det är som allra mest spännande. Mitt i en mening. Det betyder att du kan komma på ditt eget slut. Låt fantasin leka fritt i en ovanlig och häftig läsresa. Vilken saga blir din favorit?

Varje saga har en egen illustratör, så det blir många olika världar att kliva in i. De som tecknat sagorna är både unga och gamla. Några arbetar med att illustrera, medan andra är ovana vid både pensel och penna. Men alla kan skapa och det har de gjort med bravur. Det finns inget bra eller dåligt. Inget fint eller fult. Alla är unika. Boken består av olika världar skapade av lika olika människor. Människor som alla har fantasins superkraft.

När du läser boken blir du kanske sugen på att skriva eller teckna en egen saga. Jag hoppas det! Det finns många sätt att skapa ditt eget slut på också. Måla, skriv, skulptera, bygg eller något annat roligt. Allt du behöver är fantasi och fantasi är något alla har.

Möt utomjordingar, jättar, tomtenissar, eldhästar, nättroll, ABC-banditer, en väldigt klumpig trillkarl och många fler. Tänk dig en klåda i en låda. Eller ett berg med en hemlighet. För att inte tala om de bortglömdas ö!