(2886)

Fladdermusmannen

ljudbok och e-bok


En ung kvinna från Norge hittas brutalt mördad i Australien. Kommissarie Harry Hole flyger till Sydney och inser snart att han jagar en seriemördare. Tillsammans med sin australiensiska kollega, aboriginen Andrew Kensington, infiltrerar han stadens undre värld. Spåren leder honom till knarkkungar och clowner och mystiska boxare – och samtidigt tyder mycket på att mordet har kopplingar till urbefolkningen och dess fängslande legender.

Fladdermusmannen är Jo Nesbøs debutroman och den första delen i serien om Harry Hole. Den vann flera priser, bland annat årets bästa kriminalroman.


Uppläsare: Jonas Malmsjö
Längd:

3.6

2886 recensioner

izabella

2024-03-27

Många skriver i sina recensioner att den är rörig och så. Och ja, det är den, men det är en organiserad rörlighet, så att säga. Jag tycker boken är bra, och ger man den faktiskt en chans så fastnar man. Jag har lyssnat på fyra böcker nu, och gillar de mer och mer. Man måste bara "komma in i" sättet boken och storyn är skriven på, för det är som sagt en rörighet som kan kännas ovan. Så - en bokserie värd att lyssna på!

sonen

2024-03-15

Jo Nesbö's Harry Hole serie är sjukt bra böcker, Lite komiskt flummiga kriminalromaner, Helt klart värt att läsa/lyssna på och dom är bladvändare alla böckerna! och de är en bra uppläsare oxå 👍👍

Anki

2024-02-28

För mycket onödig läsning. Boken kunde ha kortats ner rejält. Besviken