(682)

Fixaren

ljudbok och e-bok


John Milton Ă€r en mĂ€stare, som förfinat sina talanger – i att mörda. Det Ă€r honom den brittiska regeringen anlitar för att röja undan de allra vĂ€rsta: rikets fiender, de som varken M15 eller militĂ€ren kan fĂ„ stopp pĂ„. Men Ă„r av mördande i rikets tjĂ€nst tĂ€r pĂ„ en. Milton plĂ„gas av mardrömmar – spöken frĂ„n hans förflutna hemsöker honom om natten. Han bestĂ€mmer sig för att nĂ€sta uppdrag ska vara hans sista, innan han pĂ„börjar sin botgöring för allt han orsakat.

Milton hamnar i East End i London, dÀr en ung mamma behöver hans hjÀlp med att rÀdda sin son frÄn det hÄrda gÀnglivet. Men gÀnget som han hamnat i, som har en karismatisk rappare som ledare, tÀnker inte slÀppa honom sÄ lÀtt. London stÄr i brand till följd av sommarens kravaller, och Milton upptÀcker snart att han Àr ute pÄ okÀnd mark dÀr han slÄss mot en okÀnd fiende. NÀr hans uppdragsgivare dessutom skickar en annan agent efter honom blir situationen Ànnu vÀrre.

"Fixaren" Àr första delen i Mark Dawsons bÀstsÀljande serie om John Milton, en lönnmördare som utan större framgÄng gör vad han kan för att lÀgga sitt förflutna bakom sig. För att sona blodet pÄ sina hÀnder bestÀmmer han sig för att hjÀlpa behövande.

Mark Dawson föddes i engelska Lowestoft. Han arbetade som dj, glassförsÀljare, pÄ fabrik och som klubbpromotor innan han utbildade sig till advokat. I tio Ärs tid jobbade han sedan med att först jaga internationella penningtvÀttare och sedan med att hjÀlpa celebriteter stÀmma tidningar för förtal. Idag lever Dawson i Wiltshire med sin fru och sina tvÄ barn.


UpplÀsare: Lars Winclair
LĂ€ngd:

3.7

682 recensioner

ahmed

2024-04-08

sÄ dÀr

KriGul

2024-03-20

överraskande bra. Helt i min stil, ser fram emot fortsÀttningen

Jane

2024-03-17

Helt ok, bÀttre upplÀsare i den engelska versionen men helt ok Àven hÀr!