(15)

First Eid - från ligist till aktad affärsman

ljudbok


Fjorton år. Fattig och utdömd invandrarunge. För att dölja sin osäkerhet visar Ahmad Eid upp en stöddig och utåtagerande fasad. Men när polisen griper honom skakar han av rädsla för vad hans älskade mamma ska säga.

Idag, trettiosex år gammal, är Ahmad Eid en framgångsrik och prisbelönt affärsman som blivit bjuden till kungamiddag och engagerar sig politiskt.

Hur går en sådan förvandling till?

Ahmad ville mer än att söka kickar genom brott. Skaffade ett jobb som säljare och jobbade hårt för att visa belackarna att han inte var någon loser. Med sin svada och framåtanda blev han snabbt en raket inom telekombranschen. Bildade egna bolag, sålde och investerade på nytt. När han ficken inbjudan till en kungamiddag fick han bekräftelse på att han gått från att vara ligist till att bli en aktad affärsman.

Berättelsen om Ahmads klassresa, från miljonprogrammets utanförskap till att bli stjärnskott inom näringslivet är en sannsaga. Den visar att det finns hopp och en väg ut ur eländet. Det är Ahmad Eids självutlämnande, inspirerande – och underhållande – självbiografi ett bevis för.


Uppläsare: Ahmad Eid
Längd:

4.5

15 recensioner

Caxton

2022-05-12

Fantastiskt vilken historia! Blir verkligen imponerad, stolt och inspirerad på samma gång!

Blandat

2022-04-30

Fantastiskt inspirerande bok som var spännande från början till slut!