(20)

Finner du mig?

ljudbok och e-bok


Livet Ă€r kaos och ensamheten ett faktum. Efter otaliga misslyckade dejter Ă€r det slutligen en pandemi som sĂ€tter stopp för Stillas jakt pĂ„ kĂ€rlek. Behovet att kĂ€nna hud mot hud finns fortfarande dĂ€r, men i den sociala distanseringens tid gĂ„r det inte ens att fĂ„ en vĂ€lbehövlig kram nĂ€r allt verkar gĂ„ kĂ€pprĂ€tt utför. För att ta sig igenom Ă„ret dĂ„ hela vĂ€rlden tycks ha stannat upp behöver Stilla en plan – bĂ„de för sitt liv och dejtandet.

LÀnge har hon snubblat och rasat fram pÄ sin inslagna vÀg. Trots att hon lÀngs vÀgen har ramlat omkull och rent av blivit nersparkad, sÄ har hon aldrig förmÄtt byta riktning. För att göra det mÄste Stilla rasera de murar hon byggt Ànda sedan hon var en liten flicka. Det kommer att göra ont. Men det Àr nÄgot hon Àr tvungen att ta sig förbi för att finna det hon söker.

Finner du mig? Àr den fristÄende fortsÀttningen pÄ Söker du hÀr? Böckerna handlar om en mogen kvinnas sökande efter kÀrlek i en samtida dejtingvÀrld, skildrat med bÄde humor och svÀrta.


UpplÀsare: Camilla Falk
LĂ€ngd:

2.5

20 recensioner

Felice

2023-04-17

Mindre sex Àn i Söker du hÀr? och mer fokus pÄ ensamhet i denna uppföljare. Det Àr under pandemin och jag tycker den skildrar fint det dÀr om hur extra svÄrt det mÄste ha varit för de redan ensamma under denna period. Man kommer Stilla mer pÄ djupet. Hoppas pÄ en uppföljare och mer kÀrlek till Stilla, hon har jobbat hÄrt för den kan man tycka.