(1679)

Filmmysteriet

ljudbok och e-bok


Redo för tagning!

Den berömda filmregissören Omar Rauk kommer till Valleby för att spela in film och bjuder in Vallebyborna till en audition. Muhammed Karat, Dino Panini och Rune Andersson söker samma statistroll, men filmteamet nobbar dem. IstÀllet erbjuds rollen till polismÀstaren, under förutsÀttning att han lÄter sig bli inlÄst i en bur under natten - för att fÄ kontakt med sina kÀnslor. Han antar tveksamt utmaningen.

Just denna natt sker ett inbrott i optikerbutiken. Inget har stulits förutom en klocka, men golvet i kÀllaren Àr uppbrutet. Och filmen i butikens övervakningskamera Àr för suddig för att man ska se vad som hÀnde under inbrottet. Letade tjuven efter nÄgot?

Det Àr nÄgot skumt över alltihop, tycker Lasse och Maja. Och Ànnu skummare blir det dÄ ett gammalt brev dyker upp och kastar ett nytt sken över situationen. Dags för spaning!

LÀttlÀst, men inte lÀttlöst, Àr parollen bakom LasseMajas detektivbyrÄ - en av Sveriges största barnbokssuccéer genom tiderna med ca 15 miljoner böcker sÄlda vÀrlden över och översatta till ett 40-tal sprÄk. Martin Widmarks charmiga berÀttelser tillsammans med Helena Willis skruvade bilder gör varje LasseMaja-bok till ett oemotstÄndligt lÀsÀventyr!



4.4

1679 recensioner

Johannes

2024-01-11

Bravo bra superbra

ÆðƙéÏÊñ

2023-11-17

jćñƙùmƓémƄb ć av ĂŠĂŒĆ“0Ă„ĂźĂŒĂœĆ™Ć„ĂŠĂ©ĂĄĆ™Ă©

Elin

2023-10-15

Den Àr vÀldigt spÀnnande