(701)

Femtio nyanser av frihet

ljudbok och e-bok


Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.

NÀr den unga litteraturstudenten Anastasia Steele trÀffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhÄllande. Ana blev bÄde chockad och skrÀmd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation Àr en stÀndig kamp mellan begÀr, svartsjuka och villkorslös kÀrlek.

Nu har de allt: passion, nÀrhet, rikedom och en vÀrld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lÀtt att Àlska Christian - hon mÄste pÄ nÄgot sÀtt lÀra sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig sjÀlv. Samtidigt mÄste Christian kÀmpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.

Just nĂ€r det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsĂ€tta Ana för det hon fruktat allra mest 


E L James trilogi slog ner som en bomb nÀr den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sÄlts i USA och succén fortsÀtter utomlands dÀr 37 lÀnder har köpt rÀttigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras.

"Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under Är framöver." The Telegraph


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd:

4.4

701 recensioner

matilda

2024-04-05

Seg i början men mycket hÀndelserikt mot slutet

Jennifer

2024-03-05

😍

Michelle

2022-07-26

😍😍