(492)

Fem gånger mer kärlek : Forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv

ljudbok och e-bok


Fem gånger mer kärlek, eller med andra ord: att ge sina barn fem gånger så mycket positiv uppmärksamhet som tjat, tillsägelser och gränssättning är ett förhållningssätt som ger stor utdelning! Den här boken visar hur man som förälder gör detta. Det är en handfast och konkret guide med väl förankrad forskning i ryggen och ett pedagogiskt upplägg med både exempel och övningar.

Älskar du dina barn? Vill du ge dem allt och lite till? Då är boken “Fem gånger mer kärlek” rätt ljudbok för dig. I boken får du lära dig vad som krävs för ett rikt familjeliv med kärlek som en av byggstenarna. Skriven av succéförfattaren Martin Foster som är legitimerad psykolog och doktor i psykologi får du ta del av praktiska tips som kommer förändra din vardag.

Foster har med hjälp av forskning skapat en verktygslåda vars grundregler bygger på lärdomar från praktisk kognitiv beteendeterapi. Tekniker för att bl.a. visa intresse för ditt barn, sätta gränser och visa vad som inte accepteras presenteras på ett lättläst sätt.

Med rötterna i forskning är ljudboken “Fem gånger mer kärlek” den definitiva guiden till dig som har barn mellan två och tolv år. Varje kapitel i boken behandlar ett tema som belyser typiska problem du som förälder ställs inför under barnets uppväxt. Med en tydlig struktur får du hjälp att hantera situationer så som tjatfällan eller hur du kan komma närmare ett barn som börjat ta avstånd från dig.

Sedan boken “Fem gånger mer kärlek” släpptes 2009 har blivit en klassiker hos nyblivna föräldrar och är med på must-read listan för dig som tänker eller har barn i åldrarna två till tolv år. Ta första steget och lyssna eller läs på ljudboken kostnadsfritt idag. Prova Nextory 14 dagar utan bindningstid. Vår bokapp finns för mobil och surfplatta.



4.1

492 recensioner

Karl-Einar

2022-04-06

Bra och handfasta råd med evidens.

Sanna

2021-12-09

Den hade fått fem stjärnor om det inte vore för att författaren skriver okritiskt om femminutersmetoden. Helt ok att nämna forskning kring metoden om negativa konsekvenser/upplevelser också diskuteras. Men bortsett från det en väldigt informativ och tankeväckande bok.

Therese

2021-10-30

Många bra tips!