(2713)

Felsteg

ljudbok och e-bok


Felsteg Àr den första delen i den suggestiva deckarserien Doggerland. Det Àr morgonen efter oistra, den stora ostronfesten i Doggerland. En kvinna vaknar bakfull pÄ ett hotellrum, i sÀllskap med fel man. En annan kvinna hittas brutalt ihjÀlslagen i sitt kök. Kriminalinspektör Karen Eiken Hornby fÄr i uppdrag att leda mordutredningen, som inte underlÀttas av att hennes arrogante chef varit gift med offret.

Kanske började allt redan i det mÀrkliga kollektivet pÄ sjuttiotalet. Kanske med ett telefonsamtal i vÄras. Kanske finns sanningen i byskvallret pÄ puben Haren och KrÄkan.

Karen inser att hon mÄste hitta ett alibi Ät en av de misstÀnkta för att sjÀlv slippa skylta med sina misstag. Samtidigt vÀxer en vÀnskap fram mellan henne och offrets dotter.

Karen Eiken Hornby har ÄtervÀnt till Doggerland för att glömma sitt förflutna med hjÀlp av arbete, alkohol och mÀn hon inte tycker om. Nu tvingas hon navigera mellan egna och andras felsteg.

Doggerland Àr en ögrupp i Nordsjön mellan Storbritannien och Skandinavien. Landet Àr en kvarvarande del av den landmassa som tidigare förenade de brittiska öarna och den europeiska kontinenten. Idag bestÄr Doggerland av huvudöarna Heimö, Noorö och Frisel. Kulturen prÀglas av en blandning mellan det skandinaviska och det brittiska.


UpplÀsare: Angela Kovacs
LĂ€ngd:

3.9

2713 recensioner

Annika

2024-04-02

Slutet kom lite plötsligt sÄ den han aldrig bli riktigt spÀnnande. Bra men inte riktigt en sidvÀndare

Maria

2024-02-23

SĂ„ bra! LĂ„ngsam, spĂ€nnande och detaljrik. Älskar upplĂ€saren

Maria

2024-02-17

Bra bok!