(1)

Fast i helveteshålan

ljudbok och e-bok


Zak och Erro har blivit tillfångatagna av Alcatraz onda vakter med laserspjut. Vakterna knuffar ner dem i en mörk grop av metall. Plötsligt börjar golvet sjunka! Så fort vännerna rör sig sjunker de längre och längre ner i gropen. Hur ska de ta sig upp igen? Kommer de att bli kvar där nere för alltid?

Böckerna i serien Flykten från planeten Alcatraz är fartfyllda och spännande. De handlar om Zak och Erro som gömt sig ombord på ett rymdskepp i hopp om att få se en spännande rymdstrid på nära håll. Nu är de fast på Alcatraz, den stora straffkolonin där galaxens värsta brottslingar hålls fångna.

I varje bok följer läsaren de två osannolika vännerna när de gör allt för att fly från planeten Alcatraz! Tillsammans övervinner de motgångar, och ser styrkan i sin vänskap och sina olikheter.

Sagt om: Fångarna vid Giftiga havet:

De snygga och välgjorda illustrationerna och den actionstinna intrigen för tankarna till tv- och dataspel, och bör kunna locka läsovana ungdomar med sug efter spänning, action och fantasy/science fiction. - Nils Ahnland, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.