(954)

Farovatten

ljudbok och e-bok


NÀr Linnea skolkar frÄn skolan hamnar hon mitt i en polisutryckning efter att en kvinna spolats upp pÄ stranden i det fridfulla fiskelÀget RÄÄ. Senare samma dag trÀffar hon pÄ en svÄrt skadad dykare. Han förbjuder henne att ringa efter ambulans, ingen fÄr veta att han Àr dÀr. Linnea kan inte bara överge honom, men ju mer hon dras in i hans nÀt desto mer förstÄr hon vad han Àr kapabel till.

Samtidigt har Linneas pappa, poliskommissarie Kamran Ghaemi, fÄtt ett ödesdigert besked och har tankarna pÄ helt annat hÄll. PÄ byns största företag, GAD, har maktbalansen Äterigen hamnat i gungning och de gamla vÀnnerna Nina de Coyette och Kaiyo Lindvall har fullt upp med att hantera en misslyckad lansering av en ny bilmodell. De klandrar varandra och den sammanhÄllning som rÀddat dem tidigare riskerar att lösas upp. De anar inte att den döda kvinnan lÀmnat efter sig spÄr som leder rakt in i GAD:s ledningsgrupp.

Doften av jÀst tÄng sveper sakta över det lilla fiskelÀget RÄÄ. De Àldre byborna vet att ondskan Àr pÄ ingÄng frÄn havet, men de har ingen aning om att den redan Àr hÀr.

"Farovatten" Àr andra delen i RÄÄdeckarna, en psykologisk spÀnningsserie som utspelar sig i nÀringslivstoppen.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.0

954 recensioner

Jane

2024-02-07

Bra. Kul att lÀsa om nÀromrÄdet!!!

Siv

2024-02-06

SĂ„ bra!

Jan

2023-12-27

Den bÀsta polisroman jag lysss lyssnat pÄ skyhögt överlÀgsen nr ett i serien.