(101)

Farligt spel IRL

ljudbok och e-bok


Det Àr lÀtt att fastna i ett bra dataspel. Albin har ett nytt spel, med fantastiskt realistisk grafik. Han klarar nivÄ efter nivÄ. NÀr han upptÀcker att miljön i hans dataspel Àr gatan och huset dÀr han bor, Àr det först hÀftigt. I spelet samlar han guldmynt, och ute i trappan hittar han ... guldmynt! NÀr han samlar ballonger i spelet, hittar han en ballong pÄ vÄningen under. Nu börjar det bli otÀckt. Vad Àr spel och vad Àr verklighet? En bit in i spelet Àr han jagad av en elak clown med kniv. NÀr han Àr mitt uppe i spelet ringer det pÄ dörren ...

Boken Àr skriven av Per Berg, utbildad bibliotekarie med 15 Ärs erfarenhet av arbete med skriv- och lÀslust och att hÄlla skrivarverkstÀder för barn och unga. Han har tidigare skrivit en roman, en diktsamling, samt ett filmmanus. Han Àr född i Ljusdal, och bor nu i Stockholm. NÀr han tittar pÄ film, blir det oftast skrÀck.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



3.5

101 recensioner

siri

2024-04-01

vill veta slutet

Maria

2024-01-09

(\_/) (‱.‱) /<❀ SpĂ€nnande 😊

John

2023-11-22

Helt okej