(19)

Farlig kryssning

ljudbok och e-bok


NÀr Zarias far, den berömde arkeologen, dör lÀmnar han sin dotter ensam i vÀrlden och utan pengar. Allt ser vÀldigt mörkt ut för Zaria, men nÀr hon ovÀntat fÄr Àrva en förmögenhet av en slÀkting vÀnder allt. Den nya tillvaron förvirrar henne och i ett ovÀntat infall bestÀmmer hon sig för att följa med amerikanen Chuck Tanner pÄ en resa till Algeriet som arkeologisk assistent. Hon döljer sin verkliga identitet för alla ombord, men resan blir allt annat Àn lugn och Zaria inser att hon stÀndigt Àr omringad av fara. Vem kan hon lita pÄ och hur ska hon lyckas ta sig ur hÀrvan oskadd?

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.