(656)

Familjen Lambs hemlighet

ljudbok


För tjugofem Är sedan kallades polisen till ett hus pÄ Cheyne Walk. VÀl dÀr hittade de tre döda kroppar och en jollrande bebis i en vagga i ett av sovrummet. De andra barnen var försvunna.

I nutid fÄr tjugofemÄriga Libby Jones reda pÄ att hon Àr arvtagerska till ett övergivet hus i fashionabla Chelsea i London. Huset Àr vÀrt otaliga miljoner och Libbys liv förÀndras frÄn en dag till en annan.

Men arvet Àr allt annat Àn okomplicerat. Det gamla huset bÀr pÄ mörka hemligheter och det som en gÄng skedde dÀr sitter kvar i vÀggarna. Och samtidigt bevakas Libby frÄn flera olika hÄll.

SpÀnningsmÀstaren Lisa Jewell Àr tillbaka med en underhÄllande thriller om splittrade familjer och dödliga hemligheter. Hennes böcker har sÄlt i 200 000 exemplar i Sverige och Lucy Lambs hemlighet kommer inte göra fansen besvikna.


UpplÀsare: Maria Lyckow
LĂ€ngd:

3.9

656 recensioner

Johanna

2024-04-20

Otroligt spÀnnande bok! OvÀntad in i det sista! SÄ mÄnga vinklingar och överraskningar! Rekommenderas verkligen! LÀtt att följa med i trots att det Àr mÄnga mÀnniskor som omnÀmns. Mkt bra upplÀsare ocksÄ!

matilda.nylen

2024-04-12

Fantastisk! Intressant, spÀnnande, upprörande, överraskande. Och upplÀsaren Àr suverÀn! Rekommenderas!

peter

2024-04-10

vÀrd att lyssna pÄ.