(60)

Familjegraven

ljudbok


Nu Àr Desirée och Benny frÄn Grabben i graven bredvid tillbaka! Till glÀdje för de 450 000 som köpt Grabben i graven bredvid. Och för den dryga miljon som sett filmen. Den minnesgode lÀsaren kommer ihÄg att Grabben i graven bredvid hade ett öppet slut. De skulle göra tre försök att fÄ barn. Blev det inget skulle de gÄ skilda vÀgar. Det blev barn. Ut flyttar Anita, kusinen som Benny haft ihop det med under tiden. In flyttar Desirée, beredd att göra ett nytt försök pÄ gÄrden. I Familjegraven fÄr vi följa Bennys och Desirées försök att leva familjeliv. HÀrligt rolig lÀsning som i den första boken. Gripande, spÀnnande och slagkraftigt. Inte utan konflikter.


UpplÀsare: Stefan Sauk
LĂ€ngd:

3.9

60 recensioner

Ylva

2022-05-08

Stefan Sauk (frĂ„n Stockholm) har av nĂ„gon outgrundlig anledning fĂ„tt för sig att lĂ€sa Benny med nĂ„t slags hopkok av illa misshandlade norrlĂ€ndska dialekter. Pinsamt och krĂ€nkande mot sĂ„vĂ€l mjölkbönder som alla födda norr om Norrmalmstorg – och, vad vĂ€rre Ă€r, olidligt plĂ„gsamt att lyssna pĂ„. Men Mazetti Ă€r ju en stjĂ€rna, sĂ„ sĂ„ lĂ€nge man inte försöker sig pĂ„ ljudboken gĂ„r det sĂ€ker bra 


Ingela

2022-02-26

HÀrlig bok och fantastisk "upplÀsning"! NÀstan som radioteater nÀr den Àr som bÀst.

Anna

2021-06-18

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om inlÀsningen. VÀldigt annorlunda. Jag retade mig pÄ Desirée i första filmen och det blev inte bÀttre nu. Trots allt bra och rolig att lyssna pÄ!